Reiki

Reiki, ofwel de Usui Methode van Natuurlijk Genezen, is een natuurgeneeswijze waarbij universele levensenergie via de handen wordt doorgegeven aan jezelf of aan anderen. Deze energie heeft een helende werking op lichaam en geest,. Reiki kan pijn verlichten, ziektes helpen genezen, je energieniveau verhogen en een positieve bijdrage leveren aan je algehele welbevinden.

Ik heb in 1994 Reiki geleerd en behandel mezelf sindsdien tijdens mijn meditatiebeoefening. In 1995 heb ik de tweede graad Reiki geleerd en ben ik Reiki gaan combineren met edelstenen, klankschalen en magie en heb zo de veelzijdigheid van Reiki goed leren kennen. In 2000 ben ik Reiki Master geworden en heb ik voor de SORAG Akademie de cursus ‘Werken met Reiki’ geschreven. Inmiddels heb ik tientallen cursussen, workshops en lezingen over Reiki gegeven en meer dan 150 inwijdingen gedaan.

Mocht je interesse hebben in een cursus Reiki 1, 2 of 3 dan kun je contact met mij opnemen via flierefluiter@jackstoop.eu   De eventuele kosten hiervan stellen we in overleg vast.

Artikelen over Reiki (PDF):
Cursusreader Reiki 1, 2 & 3
Half edelstenen en Reiki
Reiki, a natural way of healing and magic